AdBlue till ditt företag
Vi har ett brett utbud av bränsleprodukter för ditt företag. Alla våra produkter är av högsta kvalitet och uppfyller samtliga svenska miljökrav. Vi levererar i hela Sverige och erbjuder dessutom teknisk rådgivning, service och tankrengöring.

Adblue® för tunga fordon
Vi levererar AdBlue® ifrån Arom-dekor Kemi som producerats i Skandinaviens modernaste produktionsanläggning. Produktionen sker enligt gällande ISO standard ISO/PAS 22241 vilket innebär maximal kvalitetssäkring.

Vi hjälper dig hitta en lösning som uppfyller dina behov och som säkerställer en kostnadseffektiv hantering och säker lagring av din AdBlue®. Beställ

Med vårt pejlsystem övervakar vi nivån av AdBlue® hos dig,
när det är dags kommer vi och fyller på. Smart och smidigt! Beställ

Teckna ett leveransavtal på AdBlue® i 36 månader
och hyr en tank som passar era behov. Från 590:-/mån Beställ

Vill du ha en AdBlue®-tank hos dig?
Hyr av oss, från 590:-/mån Beställ

<strong>Varför AdBlue®?</strong>
För närvarande är alla nyregistrerade bilar utrustade med speciella ombord-diagnossystem (OBD) som kan kontrollera toxicitetparametrar i avgaserna. Systemen varnar förare vid låg nivå i AdBlue-tanken. Om man fortsätter färden med låg AdBlue®-nivå kommer effekten i motorn att strypas samt information om detta lagras i diagnossystemet.

<strong>Miljö & Påverkan</strong>
AdBlue® är relativt harmlöst för djur och människor. AdBlue® är varken giftigt eller brandfarligt. AdBlue® kristalliseras vid temperaturer under -11 grader, dock påverkar detta inte effekten av vätskan utan så snart den tinat fyller den sin normala funktion igen. I alla nyare fordon sitter värmeslingor installerade kring AdBlue®-tanken. Vid hudkontakt med vätskan, tvätta genast med mycket vatten. Vid förtäring drick genast mycket vatten och kontakta sedan läkare.

<strong>Förbrukning </strong>
Genomsnittlig förbrukning av AdBlue® är 1,5 l/100 km. För motorfordon som uppfyller Euro-4 och Euro-5 standard konsumtion av AdBlue® är från 4% till 6% i förhållande till bränsleförbrukningen. Bränslets kvalitet och fordonets driftsätt(laster) påverkar också konsumtionen av AdBlue®.

 

<strong>Tjänster</strong>
Sandbergs i Jämtland gör det lite enklare för ditt företag. Oavsett om det gäller leveranser eller teknisk rådgivning så kan vi det.
<strong>Beställ</strong>
Beställ AduBlue nedan.
Pejlsystem/automatleverans
Vill ni slippa beställa AdBlue? Då kan ni ansluta er till vårt automatiska pejlsystem! Ett nivåmätningssystem håller kontroll på cisternlager och skyddar miljön mot onödiga överfyllningar samt ser till att undvika driftstopp.
Beställ AdBlue®

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *