Företaget

Välkommen till Sandbergs i Jämtland AB, din pålitliga leverantör av bränsletankar, vätskehanteringsutrustning och mycket mer. Med över 30 års erfarenhet är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter inom vårt breda sortiment. Vi prioriterar produkter med hög kvalitet och strävar alltid efter att erbjuda de bästa produkterna på marknaden.
Oavsett om du är en privatperson, ett företag eller en offentlig organisation, kan du lita på oss som din leverantör.

Vårt dedikerade team av erfarna medarbetare står redo att hjälpa dig med dina behov och frågor. Vi har ett omfattande lager för snabba leveranser och erbjuder även möjligheten att hämta produkterna direkt från vår butik i Östersund. Dessutom kan du nu även utforska vårt sortiment via vår webbshop, där vi ständigt utökar vårt utbud för att möta dina behov ännu bättre.

Vi är stolta över våra samarbeten med försvarsmakten, polisen och Svenska kraftnätsföreningen, vilket är ett bevis på vår förmåga att leverera till de högsta standarderna och kraven. Oavsett om du behöver bränsletankar, vätskehanteringsutrustning eller andra relaterade produkter, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa lösningar.
Tveka inte att kontakta oss eller besök oss på Storlienvägen 46, 83152

Lager

Ett stort lager krävs för att ge maximal service och snabba leveranser och det har vi för din skull som kund hos på Sandbergs.

Du kan beställa dina varor och få dem hemkörda direkt till dörr samma dag eller 1-3 arbetsdagar men, du är givetvis välkommen att hämta dina produkter i Östersund.

Vi hälsar alla våra kunder såväl gamla som nya, stora som små, varmt välkomna till Sandbergs i Jämtland AB – SIJAB.COM.

PERSONAL

Samuel Jarefors
Innesäljare
samuel@sijab.com
063 – 51 11 10

Caroline Öfvergren
Innesäljare
caroline@sijab.com
063 – 51 11 10

Porträttbild av Patrik Melander

Patrik Melander
Verkstadsansvarig
patrik@sijab.com
070-330 16 59

Porträttbild av Tomas Björkbacka

Tomas Björkbacka
Lageransvarig
tomas@sijab.com
070-330 16 45

Porträttbild av Ingvar Ångnell

Ingvar Ångnell
Lager
info@sijab.com
063-51 11 10

KONTAKTA OSS

063-511110Hitta hit